Zalen

Voor iedere gelegenheid

De zalen van Brasserie Waalhaven zijn ideaal voor het houden van een vergadering, clubavond, bruiloft, receptie of (verjaardags)feest. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die bij ons restaurant hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten. De etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen. De Koolhovenzaal is de grote zaal en de Panderzaal is de kleine zaal. Deze zalen kunnen desgewenst samengevoegd worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 800 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

Trouwen

De grote zaal van Brasserie Waalhaven, boven in het pand, wordt met liefde omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Eéntje met een zeer tot de verbeelding sprekend thema, want het gezegde ‘love is in the air’ komt perfect tot zijn recht. Met view op de start- en landingsbaan geef je hier het startsein voor de mooiste dag uit je leven.

Meer informatie

Feest

De eerste etage van Brasserie Waalhaven beschikt over twee zalen. De Koolhovenzaal is de grote zaal en de Panderzaal is de kleine zaal. Deze zalen kunnen desgewenst samengevoegd worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de de start- en landingsbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 800 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

Wilt u na uw feest niet meer naar huis rijden? Dan kunt u in de buurt overnachten. Wij hebben namelijk een samenwerking met ibis budget Rotterdam The Hague Airport.

Meer informatie

Zakelijk

Op de begane grond van ons restaurant zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten. Alle moderne faciliteiten, zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. Het interieur van de ruimtes leent zich ook prima voor een besloten lunch of diner.

Meer informatie

Condoleance

Een condoleance- of afscheidsbijeenkomst is een belangrijk onderdeel van het afscheid van een dierbare. Onze zalen bieden ruimte en rust om dit emotionele moment naar eigen wens in te vullen. Geheel naar de wens van de nabestaanden serveren we tijdens de bijeenkomst bijvoorbeeld koffie en thee, of juist een borrel met hapjes.

Samen met de nabestaanden en/of de uitvaartondernemer bespreken we vooraf de wensen en zorgen ervoor dat tijdens de bijeenkomst voor de nabestaanden alles zorgeloos verloopt.

Meer informatie

Menu