Zalen

Voor iedere gelegenheid

De zalen van Brasserie Waalhaven zijn ideaal voor het houden van een vergadering, clubavond, bruiloft, receptie of feest. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die bij ons restaurant hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten. De etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen. De Koolhovenzaal is de grote zaal en de Panderzaal is de kleine zaal. Deze zalen kunnen desgewenst samengevoegd worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 500 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

Beneden vindt u de kleinere zalen, De Scheldezaal en Van Berkelzaal, ideaal voor 12 tot 14 gasten.  Het interieur van de ruimtes leent zich uitstekend voor een vergadering in kleine setting of besloten lunch of diner.

Trouwen

De grote zaal van Brasserie Waalhaven, boven in het pand, wordt met liefde omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie.

Meer informatie

Feest

Op de begane grond van ons restaurant zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten. Het interieur van de ruimtes leent zich prima voor een besloten lunch of diner.

Meer informatie

Zakelijk

Op de begane grond van ons restaurant zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten.Op de begane grond van ons restaurant zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten.

Meer informatie

Condoleance

Een condoleance- of afscheidsbijeenkomst is een belangrijk onderdeel van het afscheid van een dierbare.

Meer informatie

Menu