Restaurant

Het restaurant

De ligging van ons restaurant direct aan de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is natuurlijk absoluut uniek.

Met op de achtergrond landende en vertrekkende vliegtuigen geeft onze ligging een unieke sfeer voor alle denkbare bijeenkomsten in Brasserie Waalhaven. Denk bijvoorbeeld aan borrels, een receptie, bruiloft of ander feest. Een bezoek aan Brasserie Waalhaven is een leuk uitje voor groepen en voor het hele gezin!

Bekijk ons menu

BRUNCHEN

Uitslapen op zondag en daarna naar Brasserie Waalhaven voor een heerlijk brunch! In buffetvorm worden verschillende koude en warme gerechten geserveerd. Kom gezellig samen genieten van een relaxte zondagochtend!

Wij serveren dit brunchbuffet vanaf 20 personen.

Lees verder

Lunchen

De menukaart van Brasserie Waalhaven voorziet in een uitgebreide variatie aan lunches. Voor een zakenlunch, uitgebreid of snel, bent u aan het goede adres. Een gezonde keuken, met veelal streekproducten, is het uitgangspunt. Gasten uit de directe omgeving van de luchthaven, maar ook vanuit de nabijgelegen bedrijventerreinen ‘Spaanse Polder’ en ‘Noord-West’ verwelkomen we graag. Kwaliteit gegarandeerd!

Lees verder

Borrelen

Wilt u gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s? Onze Brasserie is hiervoor de geschikte plek. Wij beschikken over een grote bar, waar u kunt plaatsnemen, maar u kunt natuurlijk ook een tafel reserveren. Wij nodigen u graag uit om een ijskoud drankje bij ons te komen drinken. Ook kunt u op onze uitgebreide borrelkaart verschillende borrelgarnituren vinden voor iedere gelegenheid!

Lees verder

Dineren

De sfeer van de jaren ’30 en de bijzondere ligging op de luchthaven nemen u mee naar vroegere tijden. Onze chef bereidt voor u heerlijke, vaak seizoensgerelateerde gerechten terwijl u geniet van de bijzondere ambiance. Brasserie Waalhaven is trots op haar gezonde keuken, waarbij streekproducten het uitgangspunt zijn.

Lees verder

High Tea

Iets te vieren? Of gewoon even bijkletsen met vrienden of familie? Een High Tea leent zich er bij uitstek voor. In ons restaurant geniet je van een heerlijke high tea, met natuurlijk uniek uitzicht op de vliegtuigen!

Lees verder

High Wine

Heerlijk genieten met onze High Wine. Gedurende twee uur serveren wij 4 heerlijke glazen wijn en presenteren onze koks diverse heerlijke, verfijnde en verrassende High Wine bites.

Lees verder

Groepsdiner

Een personeelsuitje of verjaardagsdiner organiseren en op zoek naar een mooie locatie in de buurt van Rotterdam? Ons restaurant heeft speciale groepsmenu’s, tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons kun je dineren met een groep vanaf 10 personen. We serveren 3-gangen keuzemenu's tussen € 33,50 en € 44,50 p.p. De samenstelling van het menu wisselt per dag, maar er is altijd keuze uit vlees/vis of een vegetarische optie.

Lees verder

Arrangementen

Verjaardagsarrangement
Binnenkort jarig? Vier je verjaardag in Brasserie Waalhaven! De jarige krijgt zijn hoofdgerecht cadeau*. Voorgerecht, nagerecht en drankjes zijn wel voor eigen rekening. Let op: wel even reserveren en aangeven dat er een jarige bij is. Graag tot ziens!

* Alleen geldig op de verjaardag zelf en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs!

Lees verder

Menu